Just Cause 2 Modding/editing

Talk about game mods and editors, no game hacking here (cheat engine..etc)

Just Cause 2 Modding/editing

Postby KEN » Fri Apr 01, 2011 11:40 am

Minimum OS requirement: window vista, wtf?
any fix/mod/edit anyone know of that can make it run on xp?

i want to play the game but i will NEVER, EVER install vista or win7.
Cospiracy to make people get vista and 7....lame
also it needs vista coz it dont work on dx9,i installed dx10 fix for xp but game not working.
User avatar
KEN
Moderator
Moderator
 
Posts: 756
Joined: Thu Jan 28, 2010 8:11 am

Re: Just Cause 2 Modding/editing

Postby Sethioz » Fri Apr 01, 2011 5:40 pm

it needs dx11, not 10.
ive been googling around, but nothing interesting. if you get dx11 working on xp, im sure then there is nothing else than a simple check.
User avatar
Sethioz
Admin
Admin
 
Posts: 4753
Joined: Fri Jul 27, 2007 5:11 pm
Location: unknown

Re: Just Cause 2 Modding/editing

Postby KEN » Fri Apr 01, 2011 6:21 pm

they says its for vista and vista dont hav dx11 so the game is for dx10 too.
now my dxdiag says i hav dx10 but game still hav same error.The error says "Needs higher version of windows to run this program"
i think its more than a check.Google says game is made to take advantage of dx10,but u know people sometimes say shit when they dont get thing working :)
u too hav dx10 if i know right,so can u get the demo of the game and test if it works? or make some mod or other thing.
User avatar
KEN
Moderator
Moderator
 
Posts: 756
Joined: Thu Jan 28, 2010 8:11 am

Re: Just Cause 2 Modding/editing

Postby Sethioz » Fri Apr 01, 2011 11:08 pm

vista doesnt have dx11 ? thats something new to me, i tought vista has dx11 support too.
i have already tested it ages ago. if it would be easy, then somebody would have made it already
User avatar
Sethioz
Admin
Admin
 
Posts: 4753
Joined: Fri Jul 27, 2007 5:11 pm
Location: unknown


Return to Game - Modding / Editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron